IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA)
→
2022
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 40 results for collection: 2022.
(0.009 seconds)
Now showing items 1-10 of 40
1
2
3
4
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Calitatea și siguranța cărnii de porc importate și locale
POTÎNGĂ, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Asigurarea calității și siguranței produselor fabricate în măcelăria din rețeaua de magazine Green Hills
PRUTEANU, Maria
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Impactul utilajului tehnologic în inofensivitatea produselor alimentare
RAILEAN, Radu
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Impactul înlocuirii ingredientelor naturale asupra condițiilor de păstrare a produselor de cofetărie
POPA, Teodora
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2021
)
Prepararea torturilor la comandă - siguranță și controlul calității
PUMNEA, Corina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Evaluarea impactului bacteriofagilor asupra procesului de fermentare a laptelui
POLIȘCIUC, Ana-Maria
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Particularitățile abatorizării păsărilor Gallus domesticus
CHILARU, Angela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Utilizarea proteinelor lactate în vederea ameliorării structurii și valorii biologice ale înghețatei
CEMORTAN, Ruxanda
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Asigurarea inofensivității produselor alimentare în cadrul restaurantului SRL Decanter
BUNESCU, Elena
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Particularitațile fabricării pateurilor din materie primă de origine animală și vegetală
BACALIUC, Oxana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-10 of 40
1
2
3
4
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BACALIUC, Oxana (1)
BRAGUȚA, Elena (1)
BUJOR, Maria (1)
BUNESCU, Elena (1)
BUZDUGAN, Felicia (1)
CEMORTAN, Ruxanda (1)
CHILARU, Angela (1)
CHIRILIUC, Gheorghe (1)
CORBU, Marina (1)
COȘCODAN, Elena (1)
... View More
Subject
calitate (6)
carne (4)
iaurt (3)
yogurt (3)
carne de bovină (2)
coloranţi naturali (2)
produs din carne (2)
produse din carne (2)
safflower (2)
siguranța alimentelor (2)
... View More
Date Issued
2022 (33)
2021 (7)
Has File(s)
Yes (40)