IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Evaluarea impactului extractelor horticole asupra stabilității oxidative a complexului lipidic din alimente

Show simple item record

dc.contributor.author POPOVICI, Violina
dc.date.accessioned 2021-12-17T09:56:41Z
dc.date.available 2021-12-17T09:56:41Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation POPOVICI, Violina. Evaluarea impactului extractelor horticole asupra stabilității oxidative a complexului lipidic din alimente. In: Sesiune naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti.Ştiinţe ale naturii și exacte, 4-5 mai 2017. Chișinău, Republica Moldova, 2017, pp. 31-33. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/18474
dc.description.abstract Scopul prezentei cercetări constă în evaluarea impactului extractelor horticole asupra stabilităţii oxidative a complexului lipidic din alimente şi caracterizarea potenţialului antioxidant a extractelor uleioase din cătină albă, păducel şi măceşe. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea de Stat din Moldova en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject extracte horticole en_US
dc.subject extracte uleioase en_US
dc.subject cătină albă en_US
dc.subject păducel en_US
dc.subject măceş en_US
dc.title Evaluarea impactului extractelor horticole asupra stabilității oxidative a complexului lipidic din alimente en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account