IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu

Show simple item record

dc.contributor BĂLĂNUȚĂ, A.
dc.contributor.author COVACI, Ecaterina
dc.date.accessioned 2021-12-09T10:07:45Z
dc.date.available 2021-12-09T10:07:45Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation FURTUNA, Natalia. Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu. In: International Conference of Young Researchers: proc. ed. 10, 23 Nov. 2012, Chişinău, Republica Moldova, 2012, pp. 75. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/18324
dc.description.abstract Unul din procedeele de ameliorare a calității vinurilor este maturarea sa în butoaie de stejar care posedă o compoziție și o textura particulară. Butoiul de stejar este un atribut tradițional în oenologia clasică dar evoluând de-a lungul secolelor, el a devenit indispensabil pentru maturarea vinurilor şi a băuturilor alcoolice tari de calitate. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Asociaţia Tinerilor Cercetători din Moldova „PRO-Ştiinţa” en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject vinuri en_US
dc.subject butoaie de stejar en_US
dc.title Influenţa talaşului de stejar asupra caracteristicilor organoleptice şi cromatice ale vinului roşu en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account