Abstract:
Prezentul îndrumar este conceput pe structura cursului „Proiectarea întreprinderilor cu bazele SAPR” şi este destinat pentru realizarea proiectelor de an şi de diplomă la disciplina “Tehnologia făinii şi crupelor”, pentru studenţii de la Facultatea Tehnologie şi Management în Industria Alimentară cu specializarea 2202.01 “Tehnologia păstrării şi prelucrării cerealelor” şi este elaborat în corespundere cu programul de învăţământ. Această lucrare are menirea de a orienta viitorii specialişti care vor lucra la silozuri, mori şi fabrici de crupe, să furnizeze cunoştinţe necesare unui inginer– tehnolog, chemat să cunoască procesele tehnologice şi calculele necesare pentru proiectarea, exploatarea şi conducerea eficientă a acestor unităţi ale industriei prelucrătoare.
Description:
Fişierul ataşat conţine: Întroducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM.