dc.contributor.author | DESEATNICOV, Olga | |
dc.contributor.author | POPOVICI, Cristina | |
dc.contributor.author | CHIRSANOVA, Aurica | |
dc.contributor.author | SUHODOL, Natalia | |
dc.contributor.author | MORARI, Lilia | |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T07:55:25Z | |
dc.date.available | 2021-06-15T07:55:25Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | DESEATNICOV, Olga, POPOVICI, Cristina, CHIRSANOVA, Aurica et al. Tehnologia produselor alimentaţiei publice: Îndrumări metodice pentru elaborarea lucrărilor de an. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, Cat. Tehnologia şi Organizarea Alimentaţiei Publice. Chişinău: Tehnica UTM, 2009. 28 p. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15900 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Îndrumările metodice sunt destinate studenţilor Facultăţii „Tehnologie şi Management în Industria Alimentară”, specialităţii 541.1 „Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice”. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | alimentaţie publică | en_US |
dc.subject | produse alimentare | en_US |
dc.subject | managementul alimentaţiei publice | en_US |
dc.title | Tehnologia produselor alimentaţiei publice: Îndrumări metodice pentru elaborarea lucrărilor de an | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: