IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Tehnologia produselor alimentare răcite şi congelate. Indicaţii metodice privind lucrările de laborator

Show simple item record

dc.contributor.author CARABULEA, Boris
dc.contributor.author TĂRÎŢĂ, Vasile
dc.contributor.author SCRIPCARI, Ion
dc.contributor.author OSELISCHI, Alexandra
dc.date.accessioned 2021-06-09T09:37:18Z
dc.date.available 2021-06-09T09:37:18Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation CARABULEA, Boris, TĂRÎŢĂ, Vasile, SCRIPCARI, Ion, OSELISCHI, Alexandra. Tehnologia produselor alimentare răcite şi congelate. Indicaţii metodice privind lucrările de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, Cat. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2013. 40 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15767
dc.description Fişierul ataşat conţine: Întroducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicaţíile metodice sunt destinate studenţílor pentru efectuarea lucrărilor de laborator la disciplina Tehnologia produselor alimentare răcite şi congelate de la specialităţile Tehnologia cărnii şi produselor din carne, Tehnologia laptelui, Tehnologia păstrării, prelucrării fructelor şi legumelor. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject ritm de răcire en_US
dc.subject durată de congelare en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.title Tehnologia produselor alimentare răcite şi congelate. Indicaţii metodice privind lucrările de laborator en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account