IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Igiena la întreprinderile din industria alimentară. Indicaţii metodice privind lucrările de laborator

Show simple item record

dc.contributor.author SANDULACHI, Luiza
dc.contributor.author RUBŢOV, Silvia
dc.contributor.author COSTIŞ, Valentina
dc.contributor.author GURMEZA, Irina
dc.date.accessioned 2021-06-07T08:19:43Z
dc.date.available 2021-06-07T08:19:43Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation SANDULACHI, Luiza, RUBŢOV, Silvia, COSTIŞ, Valentina, GURMEZA, Irina. Igiena la întreprinderile din industria alimentară: Indicaţii metodice privind lucrările de laborator. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, Cat. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica-UTM, 2014. 56 p. ISBN 978-9975-45-334-9. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-334-9
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15651
dc.description Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicaţiile metodice privind lucrările de laborator la disciplina Igiena industriei alimentare sînt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice; 541.2 - Tehnologia produselor alimentare; 541.3 – Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare; 552.2 - Biotehnologii industriale ale Facultăţii Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, cu forma de învăţămînt la zi şi frecvenţă redusă. Indicaţiile metodice includ teste şi metode de apreciere a rezultatelor procesului de igienizare în industria alimentară, precum şi caracteristica microorganismelor ce prezintă risc microbiologic. Sînt elaborate 6 lucrări de laborator care vizează analiza sanitară în unităţile industriei alimentare. Materialul este selectat şi expus în conformitate cu programul de învăţămînt la specialitaţile tehnologice din cadrul industriei alimentare şi sferei alimentaţiei publice. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject industria alimentară en_US
dc.subject alimentaţie publică en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject igienă alimentară en_US
dc.title Igiena la întreprinderile din industria alimentară. Indicaţii metodice privind lucrările de laborator en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account