Show simple item record

dc.contributor.author TATAROV, P.
dc.contributor.author MACARI, A.
dc.date.accessioned 2021-06-03T08:06:49Z
dc.date.available 2021-06-03T08:06:49Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation TATAROV, P., MACARI, A. Elaborarea tezei de master: Recomandări metodice. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, Cat. Tehnologia Produselor Alimentare. Сhişinău: Tehnica-UTM, 2015. 12 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15518
dc.description Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Introducere, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Recomandările metodice sunt destinate masteranzilor programului de masterat „Calitatea şi securitatea produselor alimentare” cu scopul stabilirii unor cerinţe exacte privind elaborarea şi susţinerea tezelor de masterat. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject industria alimentară en_US
dc.subject teză de master en_US
dc.subject elaborare en_US
dc.title Elaborarea tezei de master. Recomandări metodice en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account