IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Controlul microbiologic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind controalele microbiologice

Show simple item record

dc.contributor.author SANDULACHI, Luiza
dc.contributor.author RUBŢOV, Silvia
dc.contributor.author POPESCU, Lilia
dc.contributor.author COSTIŞ, Valentina
dc.contributor.author GURMEZA, Irina
dc.date.accessioned 2021-06-03T07:45:37Z
dc.date.available 2021-06-03T07:45:37Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation SANDULACHI, Luiza, RUBŢOV, Silvia, POPESCU, Lilia, COSTIŞ, Valentina, GURMEZA, Irina. Controlul microbiologic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind controalele microbiologice. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2017. 128 p. ISBN 978-9975-45-472-8. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-472-8
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15514
dc.description Fişierul ataşat conţine: Întroducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicaţiile metodice la disciplina Microbiologia produselor alimentare sunt destinate studenţilor de la specialităţile Facultăţii Tehnologia Alimentelor Materialul este prezentat în conformitate cu programul de învăţământ universitar. Sunt prezentate metode de prelevare a probelor din diverse materii prime; caracteristica mediilor de cultură; metode de testare microbiologică a laptelui şi produselor derivate, a cărnii şi produselor din carne, a produselor de panificaţie etc. în conformitate cu SM, ISO, EN; modul de prelucrare a rezultatelor testărilor, precum şi caracteristica microorganismelor de alterare a produselor alimentare. Acest material poate servi drept suport bibliografic pentru studenţi, masteranzi şi doctoranzi. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranţă microbiologică en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject metode de prelevare en_US
dc.subject examinare microscopică en_US
dc.title Controlul microbiologic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind controalele microbiologice en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account