dc.contributor.author | MIJA, Nina | |
dc.contributor.author | DESEATNICOV, Olga | |
dc.contributor.author | BÎRCA, Adriana | |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T13:42:21Z | |
dc.date.available | 2021-06-02T13:42:21Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | MIJA, Nina, DESEATNICOV, Olga, BÎRCA, Adriana. Bazele teoretice ale tehnologiei produselor alimentaţiei publice. Îndrumar de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac.Tehnologia Alimentelor, Dep. Alimentație și Nutriție. Chişinău: Tehnica UTM, 2017. 88 p. ISBN 978-9975-45-496-4. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-496-4 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15504 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Întroducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Îndrumarul este destinat studenţilor specialităţii 541.1 Tehnologia și managementul produselor alimantaţiei publice pentru însuşirea disciplinei universitare la ciclul I, Licență – Bazele teoretice ale tehnologiei produselor alimentaţiei publice. Tehnicile de cercetare incluse în îndrumar la fel pot fi utile masteranzilor și doctoranzilor în activitatea de investigare a produselor alimentare. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | alimentație publică | en_US |
dc.subject | tehnologii de prelucrare | en_US |
dc.subject | sortiment de preparate și produse culinare | en_US |
dc.title | Bazele teoretice ale tehnologiei produselor alimentaţiei publice. Îndrumar de laborator | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: