IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Tehnologia produselor alimentare. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator

Show simple item record

dc.contributor.author NETREBA, Natalia
dc.contributor.author ARHIP, Vasile
dc.date.accessioned 2021-05-27T06:14:51Z
dc.date.available 2021-05-27T06:14:51Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation NETREBA, Natalia, ARHIP, Vasile. Tehnologia produselor alimentare: Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator. Univ. Tehnică a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare, Dep. Oenologie. Chişinău: Tehnica-UTM, 2018. 52 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15269
dc.description Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicaţiile metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator la disciplina Tehnologia produselor alimentare sunt destinate studenţilor de la specialităţile 0721.2 Tehnologia produselor alimentare, 0721.3 Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare, Facultatea Tehnologia Alimentelor, şi de la specialitatea 0715.3 Inginerie mecanică (Maşini şi aparate în industria alimentară), Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi. Materialul este prezentat în conformitate cu programul de învăţământ universitar. În lucrare sunt incluse metode de prelevare a probelor din diverse materii prime, metode de analiză a materiei prime şi a produselor finite în industria conservelor şi vinului. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject tehnologie alimentară en_US
dc.subject industria conservelor en_US
dc.subject vinificație en_US
dc.title Tehnologia produselor alimentare. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account