dc.contributor.author | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina | |
dc.contributor.author | CUŞMENCO, Tatiana | |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T11:36:18Z | |
dc.date.available | 2021-05-26T11:36:18Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | BANTEA-ZAGAREANU, Valentina, CUŞMENCO, Tatiana. Tehnologia produselor de cofetărie. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2018. 128 p. ISBN 978-9975-45-516-9. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-516-9 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15253 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Prezenta lucrare este întocmită pe baza recomandărilor didacticometodice ale programelor tipice şi este concepută pentru a acoperi programa analitică a disciplinei Tehnologia produselor de cofetărie (titularul cursului conf. univ., dr. V. Bantea - Zagareanu). Scopul elaborării actualului îndrumar este ridicarea nivelului de pregătire practică a studenţilor, apropierea maximă a activităţii acestora de condiţiile de producţie şi formarea inginerului modern în domeniu. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | produse de cofetărie | en_US |
dc.subject | materiale didactice | en_US |
dc.subject | publicaţii UTM | en_US |
dc.title | Tehnologia produselor de cofetărie. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator. | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: