dc.contributor.author | RUBŢOV, Silvia | |
dc.contributor.author | SCLIFOS, Aliona | |
dc.contributor.author | ZGARDAN, Dan | |
dc.date.accessioned | 2021-05-25T10:23:01Z | |
dc.date.available | 2021-05-25T10:23:01Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | RUBŢOV, Silvia, SCLIFOS, Aliona, ZGARDAN, Dan. Microbiologia vinului: Ghid metodic pentru lucrările de laborator. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Oenologie şi Chimie. Chişinău:Tehnica UTM, 2019. 76 p. ISBN 978-9975-45-608-1. | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-9975-45-608-1 | |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/15196 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. | en_US |
dc.description.abstract | Ghidul metodic în cauză reprezintă un îndrumar pentru efectuarea lucrărilor de laborator la Microbiologia vinului de către studenții anilor III și IV, ciclul I, licență, cu forma de studii la zi şi cu frecvenţă redusă a Facultății Tehnologia Alimentelor la programul de studiu 0721.3 Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Materialul didactic prezentat este structurat în 8 lucrări de laborator, în corespundere cu curricula și fișa unității de cMuircsr obiologia vinului. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | microbiologia vinului | en_US |
dc.subject | tehnologia vinului | en_US |
dc.subject | microorganisme | en_US |
dc.title | Microbiologia vinului: Ghid metodic pentru lucrările de laborator | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
The following license files are associated with this item: