IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Microbiologia industrială: Programul de studiu la masterat Calitatea şi siguranţa alimentelor: Îndrumar metodic

Show simple item record

dc.contributor.author SANDULACHI, Elisaveta
dc.contributor.author BULGARU, Viorica
dc.date.accessioned 2021-05-25T10:12:46Z
dc.date.available 2021-05-25T10:12:46Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation SANDULACHI, Elisaveta, BULGARU, Viorica. Microbiologia industrială: Programul de studiu la masterat Calitatea şi siguranţa alimentelor: Îndrumar metodic. Univ. Tehn. a Moldovei, Fac. Tehnologia Alimentelor, Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Chişinău: Tehnica UTM, 2019. – 68 p. ISBN 978-9975-45-593-0. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-593-0
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15194
dc.description Fişierul ataşat conţine: Introducere, Cuprins, Bibliografie. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenţi, masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Îndrumarul metodic Microbiologia industrială este adresat masteranzilor Facultăţii Tehnologia Alimentelor. Materialul este prezentat în conformitate cu programul de studiu Calitatea și siguranța produselor alimentare. Lucrarea include aspectele generale ale microbiologiei industriale, caracteristica microorganismelor de interes industrial, procedeele de cultivare a microorganismelor la scară industrială, metodele de cultivare și testare a culturilor pure. Acest material poate servi drept suport bibliografic și pentru doctoranzi. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject microbiologia industrială en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject microorganisme en_US
dc.subject masteranzi en_US
dc.title Microbiologia industrială: Programul de studiu la masterat Calitatea şi siguranţa alimentelor: Îndrumar metodic en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account