IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Publicații didactice
→
Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for collection: Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice.
(0.009 seconds)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Tehnologia produselor de cofetărie. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator.
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
;
CUŞMENCO, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Biotehnologii industriale. Inginerie şi management în industria alimentară. Programul stagiului pentru practica inginerească
BĂLĂNUȚĂ, Anatol
;
ARHIP, Vasile
;
SCLIFOS, Aliona
;
NAZARIA, Aliona
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Tehnologia produselor alimentare. Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator
NETREBA, Natalia
;
ARHIP, Vasile
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Tehnologia produselor alimentare. Indicații metodice pentru stagiul practicii de producţie
POPESCU, Liliana
;
BOEŞTEAN, Olga
;
MACARI, Artur
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Chimie organică. Programa analitică. Probleme şi întrebări pentru lucrul individual
GUREV, Angela
;
MUNTEANU, Diana
;
DRAGANCEA, Veronica
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Controlul tehno-chimic şi microbiologic al produselor biotehnologice. Îndrumar pentru realizarea lucrărilor de laborator
SCLIFOS, Aliona
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Prelucrarea sanitară în cadrul unităţilor de alimentaţie publică: Instrucţiuni
CHIRSANOVA, Aurica
;
CAPCANARI, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Организация обслуживания потребителей на предприятиях общественного питания: Методические указания для практических занятий. Для студентов цикл I, Лиценциатура, специальность 541.1 „Технология и менеджмент общественного питания” для дневного и заочного отделения
КАПКАНАРЬ, Татьяна
;
СУХОДОЛ, Наталья
;
БОИШТЯН, Aлина
;
ДЕСЯТНИКОВА, Ольга
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2018
)
Now showing items 1-8 of 8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
ARHIP, Vasile (2)
SCLIFOS, Aliona (2)
BANTEA-ZAGAREANU, Valentina (1)
BOEŞTEAN, Olga (1)
BĂLĂNUȚĂ, Anatol (1)
CAPCANARI, Tatiana (1)
CHIRSANOVA, Aurica (1)
CUŞMENCO, Tatiana (1)
DRAGANCEA, Veronica (1)
GUREV, Angela (1)
... View More
Subject
biotehnologii (2)
produse alimentare (2)
tehnologie alimentară (2)
vinificație (2)
cerinţe igienice (1)
chimie organică (1)
industria conservelor (1)
materiale didactice (1)
practică inginerească (1)
prelucrarea sanitară (1)
... View More
Date Issued
2018 (8)
Has File(s)
Yes (8)