IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Publicații didactice
→
Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for collection: Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice.
(0.007 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Tehnologia vinului şi a produselor obţinute prin fermentare. Biotehnologii industriale inginerie şi management în industria alimentară. Programul stagiului pentru practica tehnologică
BĂLĂNUŢĂ, Anatol
;
ARHIP, Vasile
;
COVACI, Ecaterina
;
NAZARIA, Aliona
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Tehnologia produselor alimentare. Ghid metodic pentru stagiul practicii tehnologice
POPESCU, Liliana
;
BOEŞTEAN, Olga
;
MACARI, Artur
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Органическая химия
СУБОТИН, Ю.
;
ТРОХИМЧУК, А.
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Microbiologia industrială: Programul de studiu la masterat Calitatea şi siguranţa alimentelor: Îndrumar metodic
SANDULACHI, Elisaveta
;
BULGARU, Viorica
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Microbiologia vinului: Ghid metodic pentru lucrările de laborator
RUBŢOV, Silvia
;
SCLIFOS, Aliona
;
ZGARDAN, Dan
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Tehnologia generală a produselor alimentare. Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator
CIUMAC, Jorj
;
REŞITCA, Vladislav
;
CHIRSANOVA, Aurica
;
CAPCANARI, Tatiana
;
BOAGHI, Eugenia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Tehnologia produselor alimentare II: (Tehnologia produselor din lapte): Indicaţii metodice pentru efectuarea lucrărilor de laborator
POPESCU, Liliana
;
BULGARU, Viorica
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BULGARU, Viorica (2)
POPESCU, Liliana (2)
ARHIP, Vasile (1)
BOAGHI, Eugenia (1)
BOEŞTEAN, Olga (1)
BĂLĂNUŢĂ, Anatol (1)
CAPCANARI, Tatiana (1)
CHIRSANOVA, Aurica (1)
CIUMAC, Jorj (1)
COVACI, Ecaterina (1)
... View More
Subject
produse alimentare (4)
microorganisme (2)
stagii de practică (2)
ghiduri metodice (1)
indicaţii metodice (1)
lucrări de laborator (1)
masteranzi (1)
microbiologia industrială (1)
microbiologia vinului (1)
oрганическая химия (1)
... View More
Date Issued
2019 (7)
Has File(s)
Yes (7)