IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice by Subject "industria alimentară"

Browsing Ghiduri (recomandări, indicaţii) metodice /metodologice by Subject "industria alimentară"

Sort by: Order: Results:

  • TATAROV, P.; MACARI, A. (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2015)
    Recomandările metodice sunt destinate masteranzilor programului de masterat „Calitatea şi securitatea produselor alimentare” cu scopul stabilirii unor cerinţe exacte privind elaborarea şi susţinerea tezelor de masterat.
  • SANDULACHI, Luiza; RUBŢOV, Silvia; COSTIŞ, Valentina; GURMEZA, Irina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2014)
    Indicaţiile metodice privind lucrările de laborator la disciplina Igiena industriei alimentare sînt destinate studenţilor de la specialităţile: 541.1 – Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice; 541.2 - Tehnologia ...
  • CHIRSANOVA, Aurica; BOIŞTEAN, Alina; CIOBAN, Corina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2013)
    Indicaţiile metodice sunt destinată studenţilor cu forma de învăţământ la zi şi cu frecvenţa redusă din cadrul Facultăţii Tehnologie şi Management în Industria Alimentară, specialitatea 541.1 Tehnologia şi Managementul ...

Search DSpace


Browse

My Account