IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Controlul fizico-chimic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Partea I

Show simple item record

dc.contributor.author BULGARU, Viorica
dc.contributor.author POPESCU, Liliana
dc.contributor.author BANTEA-ZAGAREANU, Valentina
dc.contributor.author MACARI, Artur
dc.date.accessioned 2021-05-19T12:41:06Z
dc.date.available 2021-05-19T12:41:06Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation BULGARU, Viorica, POPESCU, Liliana, BANTEA-ZAGAREANU, Valentina et al. Controlul fizico-chimic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Partea I. Univ. Tehn. a Moldovei ; Fac. Tehnologia Alimentelor ; Dep. Tehnologia Produselor Alimentare. Programul de studiu Tehnologia Produselor Alimentare. Chișinău: Tehnica UTM, 2021. 64 p. ISBN 978-9975-45-679-1. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-679-1
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/15002
dc.description Fişierul ataşat conţine: Generalităţi, Bibliografie, Cuprins. Textul integral al publicației poate fi accesat pe site-ul http://library.utm.md. Accesul prin logare este valabil pentru studenți, masteranzi, doctoranzi și cadre didactice UTM. en_US
dc.description.abstract Indicaţiile metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator la disciplina Controlul fizico-chimic al produselor alimentare este destinat studenţilor Facultăţii Tehnologia Alimentelor, programul de studiu 0721.2 Tehnologia Produselor Alimentare, cu forma de învățământ la zi și cu frecvență redusă. Indicațiile includ instrucțiuni privind efectuarea lucrărilor de laborator. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject lucrări de laborator en_US
dc.subject produse alimentare en_US
dc.subject indicaţii metodice
dc.title Controlul fizico-chimic al produselor alimentare. Indicaţii metodice privind efectuarea lucrărilor de laborator. Partea I en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account