IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Colecția instituțională by Subject "yoghurts"

Browsing Colecția instituțională by Subject "yoghurts"

Sort by: Order: Results:

  • POPESCU, Liliana; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; STURZA, Rodica; PATRAŞ, Antoanela; LUNG, Ildiko; OPRIŞ, Ocsana-Ileana; SORAN, Maria-Loredana (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2021-02-28)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de fabricare a iaurtului cu valoare biologică înaltă. Procedeul, conform invenţiei,include standardizarea laptelui, pasteurizarea, răcirea,însămânţarea cu ...
  • STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga; REŞITCA, Vladislav; HARITONOV, Svetlana; POPOVICI, Cristina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2006-07-31)
    Invenţia se referă la industria laptelui şi poate fi utilizată la fabricarea produselor lactoacide, şi anume a chefirului, bifiluxului şi iaurtului. Procedeul de fabricare a produselor lactoacide cu valoare biologică sporită ...
  • COVALIOV, Eugenia; GINCU, Ecaterina; CHIRSANOVA, Aurica; REȘITCA, Vladislav ("Alma Mater" Publishing House, Bacau, 2021)
    This study was aimed to evaluate the effect of Jerusalem artichoke flour (JAF) addition in yoghurt compositions. Jerusalem artichoke flour was used up to 2% to improve the nutritional status of yoghurt.

Search DSpace


Browse

My Account