IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie

Show simple item record

dc.contributor.author PRIDA, Ion
dc.contributor.author KRAJEVSKAIA, Alla
dc.contributor.author IALOVAIA, Antonina
dc.contributor.author STURZA, Rodica
dc.contributor.author CHIRCA, Elena
dc.date.accessioned 2021-05-14T08:30:51Z
dc.date.available 2021-05-14T08:30:51Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation PRIDA, Ion, KRAJEVSKAIA, Alla, IALOVAIA, Antonina et al. Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia. 2018, N. 1, pp. 35-39. ISSN 1857-3142. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/14930
dc.description.abstract Dioxidul de sulf, deşi este nociv, rămâne a fi unul dintre cele mai răspândite materiale auxiliare utilizate în vinificaţie datorită proprietăţilor sale unicale de antioxidant şi antiseptic. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare, RM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject dioxid de sulf en_US
dc.subject antioxidanţi en_US
dc.subject antiseptici en_US
dc.subject vinificaţie en_US
dc.title Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account