IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Brevete by Subject "IPC: A23L 33/10 (2016.01)"

Browsing Brevete by Subject "IPC: A23L 33/10 (2016.01)"

Sort by: Order: Results:

  • BOEŞTEAN, Olga; NETREBA, Natalia; MACARI, Artur (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-02-28)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la o compoziţie pentru fabricarea biscuiţilor cu valoare biologică ridicată. Compoziţia, conform invenţiei, include, în părţi de masă: făină de grâu 1,0-2,5, faină din ...
  • GÎNCU, Ecaterina; CHIRSANOVA, Aurica; POPESCU, Liliana; REŞITCA, Vladislav; CAPCANARI, Tatiana; BOIŞTEAN, Alina (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-11-30)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de obţinere a iaurtului cu făină de topinambur (Helianthus tuberosus). Procedeul, conform invenţiei, include reconstituirea laptelui praf degresat cu apă, ...
  • CUŞMENCO, Tatiana; MACARI, Artur; BULGARU, Viorica; SANDULACHI, Elisaveta (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-03-31)
    Invenţia se referă la industria laptelui, şi anume la un procedeu de obţinere a iaurtului din amestec de lapte de capră şi lapte de vacă cu adaos de fructe. Procedeul, conform invenţiei, include norma-lizarea laptelui ...
  • POPOVICI, Violina; GHENDOV-MOŞANU, Aliona; PATRAŞ, Antoanela; DESEATNICOVA, Olga; STURZA, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-05-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la industria uleiurilor şi grăsimilor, în particular la un procedeu de obţinere a sosului funcţional. Procedeul, conform invenţiei, include amestecarea extractului ...

Search DSpace


Browse

My Account