Browsing Brevete by Author "SIMINIUC, Rodica"

Sort by: Order: Results:

  • SIMINIUC, Rodica; COŞCIUG, Lidia; BULGARU, Viorica; POPESCU, Liliana; DUPOUY, Eleonora (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2012-02-29)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la fabricarea produselor de patiserie, în particular a biscuiţilor aglutenici. Biscuiţii aglutenici, conform invenţiei, sunt fabricaţi din făină de soriz, zahăr, ouă, ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-12-31)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi poate fi utilizată pentru asigurarea securităţii alimentare şi nutriţionale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten. Compoziţia pentru obţinerea pâinii ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-12-31)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi poate fi utilizată pentru asigurarea securităţii alimentare şi nutriţionale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten. Compoziţia pentru obţinerea pâinii ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-12-31)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi poate fi utilizată pentru asigurarea securităţii alimentare şi nutriţionale a persoanelor cu tulburări asociate consumului de gluten. Compoziţia pentru obţinerea pâinii ...
  • SIMINIUC, Rodica; ŢURCANU, Dinu (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2021-09-30)
    Invenţia se referă la industria de panificaţie şi patiserie, şi anume la compoziţii şi procedee de fabricare a cozonacului cu maia cu floră spontană. Compoziţiile conţin făină de grâu, zahăr, unt, lapte, gălbenuş de ou, ...
  • BOIŞTEAN, Alina; CHIRSANOVA, Aurica; GAINA, Boris; SIMINIUC, Rodica (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-04-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a oţetului din vin alb. Procedeul, conform invenţiei, include spălarea cojilor de nuci, uscarea acestora la temperatura de 30...40°C timp de ...
  • COVALIOV, Eugenia; POPOVICI, Violina; CAPCANARI, Tatiana; SIMINIUC, Rodica; GROSU, Carolina (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-08-31)
    Invenţia se referă la industria de morărit şi panificaţie şi poate fi utilizată la producerea de alimente funcţionale, şi anume la fabricarea produselor de panificaţie, în special a pâinii cu un conţinut sporit de fibre ...
  • COVALIOV, Eugenia; POPOVICI, Violina; SIMINIUC, Rodica; MACARI, Artur (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2023-03-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a sosului funcţional din fructe de cătină albă. Procedeul, conform invenţiei, include sortarea, spălarea şi pasarea fructelor de cătină, ...
  • CAZAC, Viorica; SIMINIUC, Rodica; GROSU, Carolina; GUTIUM, Olga (Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI), 2021-09-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la produsele de patiserie, în particular la umpluturi pentru patiserie cu proprietăţi senzoriale unice şi proprietăţi funcţionale specifice. Umplutura, conform invenţiei, ...

Search DSpace


Browse

My Account