Browsing Brevete by Author "DESEATNICOV, Olga"

Sort by: Order: Results:

  • Maioneză 
    DESEATNICOV, Olga; STURZA, Rodica; POPOVICI, Cristina; SUHODOL, Natalia; CAPCANARI, Tatiana (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2011-01-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la maioneze cu valoare biologică sporită. Maioneza, conform invenţiei, conţine, în % mas.: ulei de floarea-soarelui dublu rafinat şi dezodorizat 32...58; ulei din ...
  • DESEATNICOV, Olga; STURZA, Rodica; CIUMAC, Jorj (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), 2002-12-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în particular la panificaţie, şi anume la un procedeu de fabricare a pâinii. Esenţa invenţiei constă în aceea că aluatul se prepară în două etape. La prima etapă se prepară maiaua ...
  • DESEATNICOV, Olga; MOTRUC, Natalia; CIUMAC, Jorj; STURZA, Rodica (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2006-12-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la un procedeu de fabricare a produselor de panificaţie dietetice. Procedeul propus include pregătirea maielei, fermentarea ei, frământarea aluatului din făină de grâu, ...
  • CIOBANU, Corina; CURCHI, Diana; STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2005-10-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la fabricarea produselor de panificaţie cu o valoare biologică sporită. Procedeul de fabricare a produselor de panificaţie îmbogăţite cu fier include prepararea aluatului ...
  • STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga; REŞITCA, Vladislav; HARITONOV, Svetlana; POPOVICI, Cristina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2006-07-31)
    Invenţia se referă la industria laptelui şi poate fi utilizată la fabricarea produselor lactoacide, şi anume a chefirului, bifiluxului şi iaurtului. Procedeul de fabricare a produselor lactoacide cu valoare biologică sporită ...
  • GROSU, Carolina; TATAROV, Pavel; DESEATNICOV, Olga; REŞITCA, Vladislav (Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2015-04-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, şi anume la un procedeu de obţinere a halvalei din nucă (Juglans regia L.). Procedeul, conform invenţiei, include separarea parţială a uleiului din miezul de nucă până la un ...
  • STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga; POPOVICI, Cristina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2007-06-30)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la un procedeu de obţinere a uleiului de floarea-soarelui cu valoare biologică sporită. Procedeul de obţinere a uleiului de floarea-soarelui cu valoare biologică sporită ...
  • STURZA, Rodica; DESEATNICOV, Olga; DRANGOI, Ion; HARITONOV, Svetlana; POPOVICI, Cristina (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, 2006-08-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în particular la un unt vegetal cu valoare biologică sporită. Untul vegetal cu valoare biologică sporită reprezintă o emulsie ce conţine fazele grasă şi apoasă. Faza grasă ...

Search DSpace


Browse

My Account