Browsing Inventii by Subject "uscarea legumelor"

Sort by: Order: Results:

  • BERNIC, Mircea; ȚISLINSCAIA, Natalia; BALAN, Mihail; VIȘANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail (Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2019)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la o instalaţie de uscare pentru fructe și legume cu aplicarea a trei metode de uscare: uscarea prin convecție, uscarea cu aplicarea microundelor și uscarea în mediu ...
  • BERNIC, Mircea; CARTOFEANU, Vasile; BALAN, Mihai; VIȘANU, Vitalie (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2015)
    Proiectul prevede elaborarea și implementarea unei uscătorii pentru uscarea fructelor și legumelor tip tunel care va folosi în calitate de sursă de energie căldura obţinută în urma arderii peletelor și deșeurilor agricole.
  • BERNIC, M.; ŢISLINSCAIA, N.; BALAN, M.; VIȘANU, V.; MELENCIUC, M. (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI), 2019)
    Instalaţia de uscare pentru fructe și legume este constituită din carcasă, pe care este montată camera de uscare la care este ajustat un ventilator centrifugal prin intermediul unui generator de căldură; tot la camera de ...
  • BALAN, Mihail; ŢISLINSCAIA, Natalia; VIŞANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail; ŢURCANU, Dinu; POPESCU, Victor (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2022-08-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la instalaţii modulare de uscare a fructelor şi legumelor. Instalaţia, conform invenţiei, conţine o cameră de uscare, constituită din trei module (A, B, C), unite ...
  • BALAN, Mihail; ŢISLINSCAIA, Natalia; VIŞANU, Vitali; MELENCIUC, Mihail; POPESCU, Victor; BALAN, Tatiana; BERNIC, Valentin; CAISÎM, Natalia (Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, 2024-01-31)
    Invenţia se referă la industria alimentară, în special la instalaţii modulare de uscare a fructelor şi legumelor, şi poate fi utilizată la întreprinderile din industria alimentară, în gospodării ţărăneşti care se ocupă cu ...

Search DSpace


Browse

My Account