IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Limitarea contaminanţilor din vinuri în cadrul companiei S.R.L.”Vinia Denovi” prin gestionarea riscurilor chimice şi biologice

Show simple item record

dc.contributor.advisor GHERCIU-MUSTEAŢA, Lidia
dc.contributor.author URUMOGLOVA, Irina
dc.date.accessioned 2021-02-19T10:14:24Z
dc.date.available 2021-02-19T10:14:24Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation URUMOGLOVA, Irina. Limitarea contaminanţilor din vinuri în cadrul companiei S.R.L.”Vinia Denovi” prin gestionarea riscurilor chimice şi biologice: tz. de master: Programul de studiu: Oenologie, Enoturism şi Pieţe Viti-Vinicole. Cond. şt. Lidia GHERCIU-MUSTEAŢA, 2016. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/13199
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins. en_US
dc.description.abstract Evidenţiind riscurile chimice şi biologice de contaminare a produselor vitivinicole în cadrul întreprinderii S.R.L. ”Vinia Denovi” , pe baza datelor analizate de la anul 2003 pînă la prezent am propus măsuri tehnologice de prevenire şi corectarea lor, de la struguri pînă la produsul finit. Aplicarea principiilor HACCP şi managementul controlului calităţii la toate etapele poate în mod esenţal să reducă riscuril apariţiei contaminantului şii trecerea practicelor oenologice tradiţionale spre vinificaţia ecologică. en_US
dc.description.abstract Outlining the risks of chemical and biological contamination of wine products within the company SRL "Vinia Denov" based on dataexaminedfrom2003to thepresenthave proposedtechnological measuresto prevent andcorrect them, from grapes to the finished product. The application of HACCP and management of quality control at all stages can essentially reduce the occurrence riscs at traditional oenological practices with contaminant and passing to the organic winemaking. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject siguranţa produselor vitivinicole en_US
dc.subject contaminarea produselor vitivinicole en_US
dc.subject contamination of wine products en_US
dc.subject safety products of wines en_US
dc.title Limitarea contaminanţilor din vinuri în cadrul companiei S.R.L.”Vinia Denovi” prin gestionarea riscurilor chimice şi biologice en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account