IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Analiza evoluţiei calităţii băuturii din zer filtrat în timpul depozitării

Show simple item record

dc.contributor.advisor BULGARU, Viorica
dc.contributor.author VOLOSENCO, Liviu
dc.date.accessioned 2021-02-18T11:53:50Z
dc.date.available 2021-02-18T11:53:50Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation VOLOSENCO, Liviu. Analiza evoluţiei calităţii băuturii din zer filtrat în timpul depozitării: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Viorica BULGARU, 2016. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/13144
dc.description Fişierul ataşat conţine: Adnotare, Abstract, Cuprins. en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării: Particularitățile tehnologiei de fabricare a băuturilor din zer filtrat cu ajutorul pectinei și denaturarea termică –modificarea pH-lui, și analiza evoluției indicilor de calitate a băuturii fabricate în timpul depozitării. en_US
dc.description.abstract Aim of research: The particularities technology in manufacturing whey drinks filtered by using pectin or heat distortion -change pH, and analyzing quality indicators drink produced during storage. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject zer en_US
dc.subject deproteinizare en_US
dc.subject băuturi din zer en_US
dc.subject whey en_US
dc.subject deproteinization en_US
dc.subject whey drink en_US
dc.title Analiza evoluţiei calităţii băuturii din zer filtrat în timpul depozitării en_US
dc.title.alternative The analysis of the filtered whey based beverages during storage en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account