dc.contributor.advisor | CUMPANICI, Andrei | |
dc.contributor.author | BRAGHIŞ, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2021-02-13T16:11:59Z | |
dc.date.available | 2021-02-13T16:11:59Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | BRAGHIŞ, Pavel. Elaborarea şi implementarea unui sistem de management al siguranţei privind fabricarea biscuiţilor zaharoşi în cadrul Franzeluţa S.A.: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Andrei CUMPANICI. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12960 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Резюме, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Teza de masterat realizează următoarele obiective: a) Analiza factorilor care influiențează calitatea și inofensivitatea Biscuiților zaharoși; b) Identificarea si analiza pericolelor privind fabricarea Biscuiților zaharoși; c) Determinarea punctelor critice de control privind fabricarea Biscuiților zaharoși; d) Monitorizarea limitelor critice de control; e) Elaborarea planului HACCP la fabricarea Biscuiților zaharoși în cadrul Franzeluţa S.A. | en_US |
dc.description.abstract | Master degree accomplishes the following objectives: a) Analysis of factors that influence the quality and harmlessness biscuits; b) Identification and analysis of hazards in the manufacture of biscuits; c) Determination of critical control points in the manufacture of biscuits; d) Monitoring Critical Control Limits; e) Development the HACCP system for production of Biscuits at “Franzelutsa” JSC”. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | biscuiţi | en_US |
dc.subject | biscuits | en_US |
dc.title | Elaborarea şi implementarea unui sistem de management al siguranţei privind fabricarea biscuiţilor zaharoşi în cadrul Franzeluţa S.A. | en_US |
dc.title.alternative | Delevopment and implementation a food safety management system for production of Biscuits at “Franzelutsa” JSC | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: