dc.contributor.advisor | BOEŞTEAN, Olga | |
dc.contributor.author | BALINSCHI, Violeta | |
dc.date.accessioned | 2021-02-13T15:34:58Z | |
dc.date.available | 2021-02-13T15:34:58Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | BALINSCHI, Violeta. Influenţa concentraţiei şi temperaturii sărămurii asupra calităţii şi siguranţei brânzeturilor: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Olga BOEŞTEAN. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12957 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Teza de master a fost efectuată cu scopul de a studia influența concentrației sării și temperaturii sărămurii asupra calității și siguranței brânzeturilor. | en_US |
dc.description.abstract | Master thesis was done with the purpose of studying the influence of salt concentration and the temperature of the salt on the quality and safety of cheeses. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | brânzeturi | en_US |
dc.subject | cheese | en_US |
dc.title | Influenţa concentraţiei şi temperaturii sărămurii asupra calităţii şi siguranţei brânzeturilor | en_US |
dc.title.alternative | Influence of the concentration and temperature of the soil on the quality and safety of the cheeses | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: