IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentare în tehnologia industrială de fabricare a brânzeturilor cu pastă tare

Show simple item record

dc.contributor.advisor BULGARU, Viorica
dc.contributor.author TIMUŞ, Oleg
dc.date.accessioned 2021-02-13T14:07:00Z
dc.date.available 2021-02-13T14:07:00Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation TIMUŞ, Oleg. Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentare în tehnologia industrială de fabricare a brânzeturilor cu pastă tare: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Viorica BULGARU. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12951
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării este analiza posibilităților de ameliorare a calității brînzeturilor cu pastă tare prin prisma controlului calității materiilor prime utilizate și desfășurarea procesului tehnologic de fabricare. en_US
dc.description.abstract The purpose of the paper is to analyze the possibilities of improving the quality of hard cheese through the control of the quality of the raw materials used and the technological process of manufacturing of product. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject brânzeturi en_US
dc.subject cheese en_US
dc.title Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentare în tehnologia industrială de fabricare a brânzeturilor cu pastă tare en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account