IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Calitatea şi siguranţa iaurtului cu fructe de măceş

Show simple item record

dc.contributor.advisor GHENDOV- MOŞANU, Aliona
dc.contributor.author GUŢU, Nadejda
dc.date.accessioned 2021-02-12T14:12:21Z
dc.date.available 2021-02-12T14:12:21Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation GUŢU, Nadejda. Calitatea şi siguranţa iaurtului cu fructe de măceş: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Aliona GHENDOV- MOŞANU. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12941
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Résumé, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În baza cercetării s-a alcătuit schema bloc de producere a iaurtului cu pudre de măceș. Au fost analizate caracteristicile fizico-chimice ale pudrei din fructe de măceș în concentrații de 0,5; 0,75; 1,0 %. Sa-u analizat indicatori organoleptici, fizico-chimici , parametrii relogici și de culoare a iaurtului cu pudră din fructe de măceș. În urma cercetărilor s-a constat că iaurtul analizat corespund HG Nr. 611din 05.07.2010 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Lapte şi produse lactate”. en_US
dc.description.abstract Sur la base de la recherche, le schéma fonctionnel de la production de yaourt aux poudres de brier a été créé. Les caractéristiques physico-chimiques de la poudre de brier en concentrations de 0,5; 0,75; 1,0% ont été analysées. Les indicateurs organoleptiques, physico-chimiques, les paramètres relogiques et de couleur de la poudre de yaourt dubrier ont été analysés. À la suite de la recherche, il a été constaté que le yogourt analysé correspond à HG No. 611 du 05.07.2010 concernant l'approbation du règlement technique "Lait et produits laitiers". en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject măceş en_US
dc.subject pudră de măceş en_US
dc.subject iaurturi en_US
dc.subject brier en_US
dc.subject poudre de brier en_US
dc.subject yaourt en_US
dc.title Calitatea şi siguranţa iaurtului cu fructe de măceş en_US
dc.title.alternative Qualité et sécurité du yaourt au brier en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account