IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Asigurarea calităţii produselor de panificaţie congelate la S.A. „Franzeluţa”

Show simple item record

dc.contributor.advisor BOEŞTEAN, Olga
dc.contributor.author BABĂRĂ, Mihaela
dc.date.accessioned 2021-02-12T13:45:54Z
dc.date.available 2021-02-12T13:45:54Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation BABĂRĂ, Mihaela. Asigurarea calităţii produselor de panificaţie congelate la S.A. „Franzeluţa”: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Olga BOEŞTEAN. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2019. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12936
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract În lucrarea dată s-au studiat aspectele generale ale procesului de congelare aplicat în industria panificației, importanța utilizării frigului în tehnologia de fabricare, modificările senzoriale, fizico-chimice, microbiologice ce au loc după decongelarea pâinii și implementarea principiile HACCP pentru produsul cercetat. en_US
dc.description.abstract In this paper we studied the general aspects of the freezing process applied in the bakery industry, the importance of using cold in the manufacturing technology, the sensory, physico-chemical, microbiological changes that take place after the thawing of the bread and the implementation of the HACCP principles for the researched product. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject industria de panificaţie en_US
dc.subject pâine en_US
dc.subject congelare en_US
dc.subject frig en_US
dc.subject decongelare en_US
dc.subject bakery industry en_US
dc.subject bread en_US
dc.subject frozen en_US
dc.title Asigurarea calităţii produselor de panificaţie congelate la S.A. „Franzeluţa” en_US
dc.title.alternative Quality assurance of frozen bakery products at „Franzeluţa” JSC en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account