IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Calitatea şi siguranţa aluaturilor congelate la SRL “Drancor”

Show simple item record

dc.contributor.advisor BOEŞTEAN, Olga
dc.contributor.author PLACINTA, Dan
dc.date.accessioned 2021-02-12T08:30:32Z
dc.date.available 2021-02-12T08:30:32Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation PLACINTA, Dan. Calitatea şi siguranţa aluaturilor congelate la SRL “Drancor”: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Olga BOEŞTEAN. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/12898
dc.description Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. en_US
dc.description.abstract Teza de masterat este structurat astfel: introducere, informații privind gama produselor tip aluat congelat, pericolele ascunse la consumul îndelungat al acestora, procesul de congelare și fenomenele ce se întîlnesc în timpul ăsta, studierea cineticii răcirii, explicarea modificărilor în aluatul congelat, urmărirea evoluției numarului de drojdii și bacterii lactice după congelarea și depozitarea la -200C, tehnicile de congelare a aluaturilor, respectarea reglementării tehnice și a cerințelor de calitate și inofensivitate, studierea tipurilor de echipamente de congelare și de depozitare, studierea influienței culturilor starter de bacterii asupra proceselor microbiologice din aluat. en_US
dc.description.abstract Master's thesis is structured: introduction, information on the range of frozen dough products, the hidden dangers of their long consumption, the freezing process and the phenomena encountered during this time, the study of cooling kinetics , explanation of changes in frozen dough, monitoring the evolution of the number of yeasts and lactic acid bacteria after freezing and storage at -200C, dough freezing techniques, compliance with technical regulations and quality and safety requirements, study of types of freezing and storage equipment, studying the influence of bacterial starter cultures on dough microbiological processes. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea Tehnică a Moldovei en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject aluat congelat en_US
dc.subject congelare en_US
dc.subject răcire en_US
dc.subject frozen dough en_US
dc.subject freezing process en_US
dc.subject cooling en_US
dc.title Calitatea şi siguranţa aluaturilor congelate la SRL “Drancor” en_US
dc.title.alternative Control and safety of frozen dough en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account