dc.contributor.advisor | BOEŞTEAN, Olga | |
dc.contributor.author | PLACINTA, Dan | |
dc.date.accessioned | 2021-02-12T08:30:32Z | |
dc.date.available | 2021-02-12T08:30:32Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | PLACINTA, Dan. Calitatea şi siguranţa aluaturilor congelate la SRL “Drancor”: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Olga BOEŞTEAN. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12898 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Summary, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Teza de masterat este structurat astfel: introducere, informații privind gama produselor tip aluat congelat, pericolele ascunse la consumul îndelungat al acestora, procesul de congelare și fenomenele ce se întîlnesc în timpul ăsta, studierea cineticii răcirii, explicarea modificărilor în aluatul congelat, urmărirea evoluției numarului de drojdii și bacterii lactice după congelarea și depozitarea la -200C, tehnicile de congelare a aluaturilor, respectarea reglementării tehnice și a cerințelor de calitate și inofensivitate, studierea tipurilor de echipamente de congelare și de depozitare, studierea influienței culturilor starter de bacterii asupra proceselor microbiologice din aluat. | en_US |
dc.description.abstract | Master's thesis is structured: introduction, information on the range of frozen dough products, the hidden dangers of their long consumption, the freezing process and the phenomena encountered during this time, the study of cooling kinetics , explanation of changes in frozen dough, monitoring the evolution of the number of yeasts and lactic acid bacteria after freezing and storage at -200C, dough freezing techniques, compliance with technical regulations and quality and safety requirements, study of types of freezing and storage equipment, studying the influence of bacterial starter cultures on dough microbiological processes. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | aluat congelat | en_US |
dc.subject | congelare | en_US |
dc.subject | răcire | en_US |
dc.subject | frozen dough | en_US |
dc.subject | freezing process | en_US |
dc.subject | cooling | en_US |
dc.title | Calitatea şi siguranţa aluaturilor congelate la SRL “Drancor” | en_US |
dc.title.alternative | Control and safety of frozen dough | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: