dc.contributor.advisor | GHENDOV-MOŞANU, Aliona | |
dc.contributor.author | NANU, Valentina | |
dc.date.accessioned | 2021-02-11T15:17:26Z | |
dc.date.available | 2021-02-11T15:17:26Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | NANU, Valentina. Calitatea şi siguranţa fabricării zefirului la întreprinderea “Bucuria” SA: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Aliona GHENDOV-MOŞANU. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12895 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Scopul tezei de master: este studierea și determinarea calității şi siguranţei produselor zaharoase de tip zefir. Obiectivele lucrării: Studierea conceptului unui produs de tip zefir, selectarea materiilor prime pentru elaborarea produse funcționale de tip zefir, studierea procesul de fabricare a zefirului, selectarea și alegera metodelor de testare a produselor elaborate, determinarea proprietăților organoleptice și fizico chimice – indicatori de calitate a zefrulu, argumentarea calității și siguranței produselor elaborate. | en_US |
dc.description.abstract | The purpose of the master’s thesis: the study and determinination of the quality and safety of marshmallow-type sugar products. Objectives of the paper: Study of the concept of a marshmallow-type product, selection of raw materials for the development of functional marshmallow-type products, study of the marshmallow manufacturing process, selection and choice of testing methods of developed products, determination of organoleptic and physico-chemical properties - quality indicators of the marshmallow, arguing the quality and safety of manufactured products. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | zefir | en_US |
dc.subject | calitate | en_US |
dc.subject | agenţi gelifianţi | en_US |
dc.subject | marshmallow | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | gelling agents | en_US |
dc.title | Calitatea şi siguranţa fabricării zefirului la întreprinderea “Bucuria” SA | en_US |
dc.title.alternative | The quality and safety of the marshmallow manufacture at Bucuria J.S.C. | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: