dc.contributor.advisor | BULGARU, Viorica | |
dc.contributor.author | CORMAN, Alina | |
dc.date.accessioned | 2021-02-11T11:51:44Z | |
dc.date.available | 2021-02-11T11:51:44Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | CORMAN, Alina. Efectul utilizării aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor fierte: tz. de master: Programul de studiu: Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare. Cond. şt. Viorica BULGARU. Universitatea Tehnică a Moldovei. Chişinău, 2020. | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.utm.md/handle/5014/12865 | |
dc.description | Fişierul ataşat conţine: Rezumat, Abstract, Cuprins, Introducere, Bibliografie. | en_US |
dc.description.abstract | Scopul lucrării este analiza efectului utilizării aditivilor alimentari asupra calității și asupra termenului de valabilitate a salamurilor fierte de calitate superioară. | en_US |
dc.description.abstract | The aim of the thesis is to analyze the effect of the use of food additives on the quality and shelf life of high quality cooked sausages. | en_US |
dc.language.iso | ro | en_US |
dc.publisher | Universitatea Tehnică a Moldovei | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | aditivi alimentari | en_US |
dc.subject | salamuri fierte | en_US |
dc.subject | mezeluri fierte | en_US |
dc.subject | food additives | en_US |
dc.subject | boiled sausages | en_US |
dc.subject | sausages | en_US |
dc.title | Efectul utilizării aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor fierte | en_US |
dc.title.alternative | The effect of the use of food additives on the quality of boiled sausages | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
The following license files are associated with this item: