Browsing 2017 by Issue Date

Sort by: Order: Results:

  • OLARI, Silvia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Acest studiu include analiza bibliografică asupra compoziției chimice, valorii nutritive și calităților semințelor de in (Linum usitatissimum). Acestea conțin o cantitate mare de polizaharide. S - a elaborat o metodă de ...
  • NISTREANOVA, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată în formă de manuscris. Lucrarea conține 89 pagini, 34 tabele,19 figuri. În primul capitol al acestei lucrări s-a făcut studiul bibliografic a posibilității introducerii amidonului din cartofi în ...
  • MAZUR, Mihail (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de master conţine: introducere, 4 capitole, concluzii, bibliografia. Numărul de pagini 78, de tabele 27, numărul de figuri 18, surse bibliografice 58. Valoarea biologică exprimă aportul alimentar în componente ...
  • OLOIERU, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    În prezenta lucrare se pune accent pe introducerea noilor tehnologii pentru a reduce perderi și a imbunătăți produsul finit. În capitolul I sunt aduse la cunoștință date generale despre materiile prime și au fost propuse ...
  • OSTAP, Varvara (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de licență conține 97 pagini , și anume: Introducerea, 4 capitole, concluzii, bibliografie Lucrare mai are în componența sa 14 figuri, 29 tabele, și 6 anexe. Pentru efectuarea tezei au fost studiate 67 bibliografii. Pentru ...
  • HAREA, Eugenia (Universitatea Tehnica a Moldovei, 2017)
    Lucrarea în cauză reprezintă o cercetare a influenței temperaturii asupra intensității respirației nucilor și miezului de nuci în condiții aerobe, precum și elaborarea metodelor de eliminare sau de decolorare a pieliței ...
  • LOZAN, Andrei (Universitatea Tehnica a Moldovei, 2017)
    Teza de mater conține 6 capitole ce abordează aprofundat studiul de cercetare a sucurilor. Sucurile de mere conţin apă (88- 92%) și substanțe cu valoare nutritivă și dietetică, în cea mai mare parte glucide, vitamine, ...
  • LISNIC, Radu (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Lucrarea dată presupune proiectarea şi implementarea unui sistem de management al siguranţei alimentului bazat pe principiile HACCP. HACCP este un sistem care permite identificarea, evaluarea şi controlul permanent al ...
  • VATAMANIUC, Polina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Lucrarea dată a avut ca scop de a studia tehnologii și tehnici de fabricare a brînzeturilor cu pasta tare, metode de determinare a calității brînzeturilor, culturile starter utilizate la fabricarea produselor lactate și ...
  • BUJOR, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    În lucrarea expusă sunt studiate tehnologiile de producere a semifabricatelor din carne de la producerea lor la fabrici de carne și pîna la prepararea acestor produse alimentare și pregătirea preparatelor culinare la ...
  • CANJA, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată sub formă de manuscris și constă din introducere, 4 capitole, concluzii, bibliografie și anexe. Textul de bază conține 80 pagini, 13 figuri, 26 tabele, 5 anexe. Bibliografia conține 146 de referințe. Scopul ...
  • CEBAN, Alina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de master conţine: introducere, 4 capitole, concluzii și recomandări, bibliografie, anexe. Numărul de pagini 80, tabele 21, figuri 15, anexe 10, surse bibliografice 131. Se caută metode rentabile și eficiente de a ...
  • CALMÎȘ, Vasile (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Această lucrare conține o cercetare științifică în domeniul producerii ecologice a alimentelor de panificație. Scopul ei fiind de a determina nivelul de producere în Republica Moldova a produselor ecologice de panificație ...
  • MACRINICI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Дипломная работа представляет собой план по улучшению качества готового продукта и производства мясных полуфабрикатов с использованием белковых препаратов. Изучение основного и вспомогательного материалов при производстве ...
  • TAȘCA, Corina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Iaurtul este definit ca fiind produsul din lapte coagulat obtinut prin fermentarea lactica prin actiunea microorganismelor lactice, a laptelui pasteurizat, laptelui concentrat, a smantanii pasteurizate, laptelui partial ...

Search DSpace


Browse

My Account