Browsing 2018 by Title

Sort by: Order: Results:

  • NICURIUC, Elena (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Lucrarea este alcătuită din 5 capitole, care sunt prezentate 17 figuri, 19 de tabele, 34 surse bibliografice și cuprinde 66 de pagini. În studiul bibliografic al tezei se propune tehnologii clasice și moderne de fabricare ...
  • BOLGARI, Daniela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Una din problemele majore ale industriei vinicole a Republicii Moldova, căreia actualmente i se acordă o atenţie deosebită, o constituie utilizarea produselor viti-vinicole secundare şi a deşeurilor. În acest sens, ...
  • TROCIN, Doinița (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Alimentele sunt substanţe comestibile necesare organismului pentru întreţinerea şi formarea ţesuturilor şi pentru aportul de energie ce-l aduc. Unele alimente sunt valoroase mai ales prin conţinutul lor mare în hidraţi de ...
  • BUDNEA, Argentina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Teza constă în analiza produselor de panificație funcționale cu adaos de pastă de dovleac si cu adaos de făină de măcieș. Sarcinile si scopul acestui proiect de licență au determinat o structură, care include 3 capitole ...
  • NANU, Andrei (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Teza de master dată este elaborată în baza documentelor şi materialelor obținute în baza cercetării bibliogragice şi are drept scop efectuarea analizei ce ține de securitatea vinului, impactul ionilor metalelor, cît și ...
  • POSTOLACHI, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Teza de master prezintă un studiu bibliografic și experimental care reflectă tematica lucrării, aceasta cuprinde 70 de pagini, 21 de tabele și 19 figuri. Tema tezei este actuală întrucît calitatea făinurilor este un indicator ...
  • FURNICA, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Lucrarea dată a avut ca scop: analiza calității produselor de panificație din întreprinderile industriale. Pentru analiză au fost luate trei probe de pâine cu aceleași componente ale rețetei: făină de grâu de calitate ...
  • DÎRZU, Dionisie (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    În teza de master am avut ca scop aprecierea preciziei capacității de reținere și legare a apei precum și caracteristica acestor indicatori pentru pulpa de bovină și porcină în cazul dat și stabilirea unor valori optime ...
  • SOLONARI, Rodica (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Scopul tezei de master este studiul proceselor tehnologice și ameliorarea calității salamurilor fiert-afumate. Obiectivele propuse spre analiză sunt: 1. Analiza caracteristicilor materiilor prime și a compoziției chimice ...
  • JUPEŢCHI, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Teza de master este structurată în modul următor: introducere; aprecieri curente privind formarea calităţii brânzei în saramură; metode de apreciere a calităţii brânzei în saramură; studiul de piaţă pentru brânza în saramură; ...
  • MERIACRI, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Teza de master este structurată în modul următor: introducere; aprecieri curente privind formarea calităţii brânzei Mozzarella; metode de apreciere a calităţii brânze Mozzarella; studiul de piaţă pentru brânza Mozzarella; ...
  • SAVCENCO, Alexandra (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Целью мастерантской работы на тему «Исследование экстракции натурального красителя из растения Safflower» является экстракция пигментов из лепестков растения Сафлора в различных средах, способы выделения пигментов из ...
  • CONSTANTINOVA, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Целью данной работы является изучение процесса микрокапсулирования водорастворимых биологически активных веществ (БАВ). Для достижения поставленной цели необходимо решить следующие задачи: 1. Выбор эффективного ...
  • GUŢUL, Alexandru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Legumele şi fructele au reprezentat în toată istoria umanităţii elemente de bază în alimentaţie, datorită conţinutului în proteine, lipide şi glucide, în minerale precum potasiul, sodiul sau magneziul etc., consumul acestora ...
  • DOGA (TANASIEVA), Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Cercetările aferente tezei au fost desfăşurate cu scopul de a studia stabilitatea vinului materie primă din diferite tipuri de soiuri de poamă: Cabernet Sauvignon, Saperavi, Chardonnay Sauvignon, Feteasca Neagră, Merlot. ...

Search DSpace


Browse

My Account