Browsing 2019 by Subject "sausages"

Sort by: Order: Results:

  • PAŞUROV, Constantin (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Проведя литературные исследования, в ходе данной дипломной работы, были изучены принцип действия антиоксидантов и варианты их применения при производстве копчёных колбас. Была рассмотрена технология производства и использования ...
  • POPA, Ivan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Scopul principal: Formularea principiilor de utilizare a aditivilor alimentari pentru ameliorarea valorii nutritive și calității senzoriale și asigurarea valabilității salamului fiert „Doktorskaia” și brînză topită „Slivocinîi”.
  • SAITAN, Vasile (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În această lucrare am studiat și am analizat tehnologiile și metodele de producere a cârnaților afumați brute. Pe lângă aceasta s-o facut analiză a calității și siguranței întregului ciclu de producție. Ca rezultat, au ...

Search DSpace


Browse

My Account