Browsing 2019 by Title

Sort by: Order: Results:

  • PAŞUROV, Constantin (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Проведя литературные исследования, в ходе данной дипломной работы, были изучены принцип действия антиоксидантов и варианты их применения при производстве копчёных колбас. Была рассмотрена технология производства и использования ...
  • POPA, Ivan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Scopul principal: Formularea principiilor de utilizare a aditivilor alimentari pentru ameliorarea valorii nutritive și calității senzoriale și asigurarea valabilității salamului fiert „Doktorskaia” și brînză topită „Slivocinîi”.
  • VOLOC, Doina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Lucrarea dată a avut ca scop: perfectarea tehnologică de fabricare a pâinii „De Casă”. Pentru analiză a fost luate o probă de pâine cu componentele rețetei: făină de grâu de calitate superioară, apă, sare, drojdie comprimată, ...
  • GRIGORUŢA, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Scopul tezei de master este perfectarea tehnologiei de fabicare a pîinei de secară și ca obiective au fost propuse studierea proprietăților tehnologice ale materiilor prime destinate fabricării pîine de secara, analiza ...
  • GORIC, Maria (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Целью работы является разработка научных и технологических основ для получения качественных кондитерских изделий (маффинов) с функциональными добавками на основе овса и мёда.
  • GROZMAN, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În lucrare este prezentată analiza bibliografică, privind influența diferitor factori asupra calității și inofensivitații produselor din carne tocată. Este prezentat sortimentul de semifabricate din carne tocată și este ...
  • PLĂCINTĂ, Andriana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Obiectivele lucrării sânt: 1. Calitatea actuală a mierii din RM și EU, corespunderea calității; 2. Piața de desfacerea a mierii din RM; 3. Impedimente în export al mierii; 4. Asigurarea calității și inofensivității mierii ...
  • GRIGOROV, Dan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Teza de master este structurată în modul următor: introducere, considerații generale privind calitatea și inovațiile în producerea cașcavalului; metode de apreciere a calității cașcavalului; studiul de piață privind pentru ...
  • ŢURCANU, Dorina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Îngheţata este unul dintre cele mai căutate produse în sezonul cald, iar piaţa de producere și desfacere în Republica Moldova a acestui delicios desert este în permanentă dezvoltare şi creştere. Una din direcțiile prioritare ...
  • ŞEREMET, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În lucrarea dată s-au studiat caracteristicile uleiului de nucă, s-au urmărit tendințele actuale privind reducerea conținutului de acizi grași saturați în produsele lactate și aspectele tehnologice de obținere a produselor ...
  • SAITAN, Vasile (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În această lucrare am studiat și am analizat tehnologiile și metodele de producere a cârnaților afumați brute. Pe lângă aceasta s-o facut analiză a calității și siguranței întregului ciclu de producție. Ca rezultat, au ...

Search DSpace


Browse

My Account