Browsing 2021 by Author "NETREBA, Natalia"

Sort by: Order: Results:

  • DIGORI, Svetlana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Peste tot în lume, pâinea, un aliment extrem de simbolic, este sinonim cu împărtășirea și solidaritatea. Fabricat din tot felul de cereale, fructul fermentației și al gătitului cu mai multe variante, pâinea, acest produs ...
  • ALINOVSCAIA, Dorina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În această teză s–au studiat semifabricatele din carne tocată şi s–au analizat posibilităţile de obţinere a semifabricatelor din carne tocată cu valoare energetică redusă. Obţinerea semifabricatelor din carne tocată cu ...
  • GLAVAN, Cristian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Scopul lucrării este adaosul de culturi starter in salamurile crud afumate și acțiunea acestora asupra proceselor ulterioare.
  • ŞIREAEVA, Nadejda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Облепиха занимает особое место среди плодовых и ягодных культур, она является ценным источником биологически активных веществ. Облепиха является многофункциональным плодом, так как позволяет получить несколько продуктов ...

Search DSpace


Browse

My Account