STEGARI, Iuliana(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
Brînzeturile în fiecare an ocupă un loc din ce în ce mai puternic în rația alimentară a populației și se bucură de recunoașterea meritată a consumatorului. Aceste produse sunt de o valoare deosebită cu un conținut înalt ...
ŢURCANU, Alexandru(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
Scopul acestei lucrări este cercetarea privind fabricarea salamurilor crud afumate cu utilizarea culturilor starter și elaborarea sistemului de siguranță a alimentului. Obiectivele lucrării sunt: studierea tehnologiei de ...
STRAISTĂ, Eugeniu(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
Scopul lucrării: realizarea cercetărilor teoretice privind modificarea tehnologiilor de fabricare a salamurilor fierte prin îmbogățirea valorii nutritive și a proprietăților organoleptice ale acestui sortiment. Obiectivele: ...
CREŢU, Ştefan(Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
În teză s-a urmărit scopul elaborării sistemului de management al calității al produsului tartar, și evedențierea lui pe piață ca produs de întrebuințare la mic dejun, prînz sau dejun.