IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA) by Author "BOEŞTEAN, Olga"

Browsing Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA) by Author "BOEŞTEAN, Olga"

Sort by: Order: Results:

  • ȘCAREVNEA, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2021)
    Pe marginea temei abordate a fost efectuat un studiu documentar cu privire la stabilitatea oxidativă a pandișpanului clasic și a pandișpanului cu adaos de suc din frunze de busuioc, precum și funcția conservantă a extractului. ...
  • BABĂRĂ, Mihaela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    În lucrarea dată s-au studiat aspectele generale ale procesului de congelare aplicat în industria panificației, importanța utilizării frigului în tehnologia de fabricare, modificările senzoriale, fizico-chimice, microbiologice ...
  • VATAVU, Ana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Scopul lucrării de cercetare este de a identifica problemele calității produselor de franzelărie și de a stabili influența calității asupra cererii consumatorilor, de a elabora recomandări tehnologice pentru îmbunătățirea ...
  • PLACINTA, Dan (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Teza de masterat este structurat astfel: introducere, informații privind gama produselor tip aluat congelat, pericolele ascunse la consumul îndelungat al acestora, procesul de congelare și fenomenele ce se întîlnesc în ...
  • GUŢU, Alexandru (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    În lucrarea dată s-au studiat aspectele generale ale procesului de sacrificare ale porcinei, s-a efectuat studiul posibilităților de mοdernizare și rentabilizare a ρrοducției de animale în cadrul abatorului din comuna ...
  • BALINSCHI, Violeta (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Teza de master a fost efectuată cu scopul de a studia influența concentrației sării și temperaturii sărămurii asupra calității și siguranței brânzeturilor.
  • ALEXEEV, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Во введении магистерской работы аргументирован выбор и актуальность темы работы, а так же, поставлены цели и задачи, необходимые для выполнения. В теоретическом разделе была проанализирована национальная и международная ...
  • ŞAITAN, Olesea (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2020)
    Целью работы является изучение производства мороженого и выявление ошибок, влияющих на качество мороженого и методы их устранения с целью повышения качества финального продукта.
  • NISTREANOVA, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată în formă de manuscris. Lucrarea conține 89 pagini, 34 tabele,19 figuri. În primul capitol al acestei lucrări s-a făcut studiul bibliografic a posibilității introducerii amidonului din cartofi în ...
  • OSTAP, Varvara (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de licență conține 97 pagini , și anume: Introducerea, 4 capitole, concluzii, bibliografie Lucrare mai are în componența sa 14 figuri, 29 tabele, și 6 anexe. Pentru efectuarea tezei au fost studiate 67 bibliografii. Pentru ...
  • SURCHICEANU, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În primul capitol al acestei lucrări am făcut studiul bibliografic a posibilităţii întroducerii grîului germinat în produse de patiserie, am analizat valoarea nutritivă a grîului germinat şi am studiat posibilitatea ...

Search DSpace


Browse

My Account