IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Browsing Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA) by Title

Browsing Program de studii - Calitatea şi Siguranţa Produselor Alimentare (CSPA) by Title

Sort by: Order: Results:

  • NISTREANOVA, Iana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este prezentată în formă de manuscris. Lucrarea conține 89 pagini, 34 tabele,19 figuri. În primul capitol al acestei lucrări s-a făcut studiul bibliografic a posibilității introducerii amidonului din cartofi în ...
  • OSTAP, Varvara (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza de licență conține 97 pagini , și anume: Introducerea, 4 capitole, concluzii, bibliografie Lucrare mai are în componența sa 14 figuri, 29 tabele, și 6 anexe. Pentru efectuarea tezei au fost studiate 67 bibliografii. Pentru ...
  • SURCHICEANU, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În primul capitol al acestei lucrări am făcut studiul bibliografic a posibilităţii întroducerii grîului germinat în produse de patiserie, am analizat valoarea nutritivă a grîului germinat şi am studiat posibilitatea ...
  • CEMORTAN, Ruxanda (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Scopul tezei de masterat: investigarea funcționalității concentratelor de proteine din lapte în vederea ameliorării calității reologice și nutriționale ale înghețatei și deserturilor congelate. Problematica studiului: ...
  • GUŢU, Elena (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2016)
    În urma efectuării tezei de master al studiat și analizat sistemul de management HACCP în condiţii de restaurant. Calitatea şi siguranţă alimentelor se bazează pe eforturile tuturor celor implicaţi în lanţul complex care ...
  • DUNAS, Maxim (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Prezenta lucrare are drept scop analiza calității nutritive și biologice a cărnii și produselor din carne de prepeliță cu elaborarea unei tehnologii de obținere a unui produs din carne nou – prepeliță afumată, cu o calitate ...
  • VORONIUC, Doina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Scopul lucrării: elaborarea metodelor de valorificare a acizilor carboxilici alimentari din fructele necoapte.
  • CHIRILIUC, Gheorghe (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2022)
    Pe marginea tezei de masterat este prezentată analiza bibliografică, privind valorificarea semințelor de struguri, tescovina la fabricarea salamurilor semiafumate, ca principal subprodus rezultat în tehnologia de ...
  • CARABAJAC, Elena (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Problema abordată în această lucrarea este posibilitatea fortificării crenvurștilor din carne de pasăre cu vitamine, microlelemente și fibre alimentare, prin sursse naturale, prin adăugarea în rețetă a materiei prime vegetale.
  • LUNGU, Lidia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Obiectivele acestui studiu științifică constau în valorificarea sângelui alimentar în forma sa integrală sau derivatele acestuia pentru utilizarea în fabricarea produselor din carne pentru alimentația copiilor cu vârsta ...

Search DSpace


Browse

My Account