IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for community: Teze de master.
(0.005 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Modalităţi de a îmbunătăţi calitatea cârnaţilor afumaţi prin adăugarea de antioxidanţi
PAŞUROV, Constantin
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Studiul privind calitatea salamurilor crud-afumate
SAITAN, Vasile
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Optimizarea fabricării produselor din carne şi lapte de tip salamuri şi brânzeturi cu utilizarea aditivilor alimentari
POPA, Ivan
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Efectul utilizării aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor fierte
CORMAN, Alina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Cercetări privind fabricarea salamurilor crud afumate şi elaborarea sistemului de siguranţă a alimentului
ŢURCANU, Alexandru
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Influenţa procesului tehnologic de producere al salamurilor fierte asupra termenului de păstrare
BARGAN, Gheorghe
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Cercetări privind fabricarea salamurilor crud-uscate conform tehnologiei Quick-Dry-Slice (QDS) şi elaborarea unui Sistem de Siguranță a Alimentului în cadrul organizaţiei Aviselect SRL
GALAŢAN, Piotr
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Asigurarea calităţii salamurilor fiert-afumate de tip „Servelat”
BALTEANCO, Elena
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Majorarea valorii nutritive şi îmbunătăţirea proprietăţilor funcţional tehnologice (PFT) a produselor din carne cu adaus de protein de nuci
MELENCIUC, Iulia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Raţionamentul utilizării extractelor liofilizate din plante condimentare în fabricarea crenvurştilor
BORŞ, Alexandra
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BALTEANCO, Elena (1)
BARGAN, Gheorghe (1)
BORŞ, Alexandra (1)
CORMAN, Alina (1)
GALAŢAN, Piotr (1)
MELENCIUC, Iulia (1)
PAŞUROV, Constantin (1)
POPA, Ivan (1)
SAITAN, Vasile (1)
ŢURCANU, Alexandru (1)
Subject
sausages (10)
salamuri fierte (4)
boiled sausages (3)
aditivi alimentari (2)
culturi starter (2)
cârnaţi afumaţi (2)
food additives (2)
salamuri crud-afumate (2)
smoked sausages (2)
колбасы (2)
... View More
Date Issued
2020 (4)
2016 (3)
2019 (3)
Has File(s)
Yes (10)