IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 10 results for community: Teze de master.
(0.008 seconds)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Optimizarea fabricării produselor din carne şi lapte de tip salamuri şi brânzeturi cu utilizarea aditivilor alimentari
POPA, Ivan
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Cercetări privind fabricarea brînzei poaspete granulate de vaci şi elaborarea sistemului de siguranţă a alimentului
STEGARI, Iuliana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Aspecte privind stabilitatea şi calitatea brânzeturilor cu conţinut redus de sodiu
COZMA, Vasile
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Evaluarea conformităţii la cerinţele de calitate ale unor brânzeturi din lapte de oaie şi capră
BARBOS, Olesea
(
Universitatea Tehnica a Moldovei
,
2020
)
Tehnologii de producere a brînzeturilor cu ierburi şi condimente
ADAM, Olga
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2016
)
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentare în tehnologia industrială de fabricare a brânzeturilor cu pastă tare
TIMUŞ, Oleg
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Influenţa concentraţiei şi temperaturii sărămurii asupra calităţii şi siguranţei brânzeturilor
BALINSCHI, Violeta
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2019
)
Formarea calităţii brânzeturilor condiţionate prin ambalare în atmosferă modificată
BIVOL, Liuba
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Studiul privind producerea brânzei cu pastă semitare şi elaborarea unui sistem de management al calităţii
CONDRUC, Luminiţa
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2020
)
Noi tendințe în valorificarea zerului obținut în Republica Moldova
CROITOR, Tatiana
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-10 of 10
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
ADAM, Olga (1)
BALINSCHI, Violeta (1)
BARBOS, Olesea (1)
BIVOL, Liuba (1)
CONDRUC, Luminiţa (1)
COZMA, Vasile (1)
CROITOR, Tatiana (1)
POPA, Ivan (1)
STEGARI, Iuliana (1)
TIMUŞ, Oleg (1)
Subject
brânzeturi (10)
cheese (6)
brânză (2)
additives (1)
aditivi alimentari (1)
ambalare (1)
amestecuri de gaze (1)
boiled sausages (1)
cheeses (1)
culturi starter (1)
... View More
Date Issued
2020 (5)
2019 (3)
2016 (1)
2022 (1)
Has File(s)
Yes (10)