IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova
Search
Login
Home
→
Facultatea Tehnologia Alimentelor
→
Teze de master
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 47 results for community: Teze de master.
(0.006 seconds)
Now showing items 1-10 of 47
1
2
3
4
. . .
5
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Calitatea și siguranța cărnii de porc importate și locale
POTÎNGĂ, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Prepararea torturilor la comandă - siguranță și controlul calității
PUMNEA, Corina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Evaluarea impactului bacteriofagilor asupra procesului de fermentare a laptelui
POLIȘCIUC, Ana-Maria
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Aplicarea și rolul sistemelor integrate de management în promovarea produselor vinicole
BOICO, Irina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Controlul calităţii la producerea băuturilor tari la vinăria ,,Călărași Divin’’
BODRUG, Anastasia
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Analiza și perfecționarea tehnologiei de producere a vinurilor rose cu IGP la ÎM „VINĂRIA PURCARI” S.R.L.
BORDEA, Doina
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Fermentația malo-lactică și calitatea vinurilor Feteasca Neagră, Cabernet Sauvignon și Merlot (Podgora-Vin, Lingura, 2021)
BALAN, Ana-Maria
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Principii moderne de promovare și vînzare a produselor viti-vinicole
MORARI, Ionela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Particularitățile abatorizării păsărilor Gallus domesticus
CHILARU, Angela
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Utilizarea proteinelor lactate în vederea ameliorării structurii și valorii biologice ale înghețatei
CEMORTAN, Ruxanda
(
Universitatea Tehnică a Moldovei
,
2022
)
Now showing items 1-10 of 47
1
2
3
4
. . .
5
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
BACALIUC, Oxana (1)
BALAN, Ana-Maria (1)
BANTUȘ, Silvia (1)
BARSEGHYAN, Așot (1)
BEM, Margarita (1)
BODRUG, Anastasia (1)
BOICO, Irina (1)
BORDEA, Doina (1)
BRAGUȚA, Elena (1)
BUJOR, Maria (1)
... View More
Subject
calitate (7)
carne (4)
iaurt (3)
yogurt (3)
ciocolată (2)
coloranţi naturali (2)
materie primă (2)
produs din carne (2)
produse din carne (2)
safflower (2)
... View More
Date Issued
2022 (47)
Has File(s)
Yes (47)