Browsing Teze de master by Author "RUBŢOV, Silvia"

Sort by: Order: Results:

  • MACRINICI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Дипломная работа представляет собой план по улучшению качества готового продукта и производства мясных полуфабрикатов с использованием белковых препаратов. Изучение основного и вспомогательного материалов при производстве ...
  • BÎNZARI, Violeta (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Lucrarea este structurată în 5 capitole şi anexe, cuprinde o introducere, stadiul actual al cunoașterii și realizărilor asupra produsului analizat şi contribuţii personale. În prima parte, lucrarea cuprinde un studiu de ...
  • MOGA, Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Una din problemele majore ale industriei vinicole a Republicii Moldova, căreia actualmente i se acordă o atenţie deosebită, o constituie utilizarea produselor viti-vinicole secundare şi a deşeurilor. Producerea produselor ...
  • STANILA, Corina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Siguranța alimentară este unul dintre cei mai importanți factori, care concură la sănătatea populației, la reducerea îmbolnăvirilor, și la îmbunătățirea calității vieții din țara noastră. Scopul lucrării constă în ...
  • STOIANOVA, Marina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Перспективным направлением дальнейшего развития пищевой промышленности является разработка новых высококачественных отечественных продуктов питания, которые отвечают физиологическим требованиям конкретных групп населения ...
  • CALMAȚUI, Mariana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Scopul acestui studiu a fost elaborarea produselor de patiserie cu adaos de praf de măceș și stabilirea termenului limită de consum a produselor elaborate. În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetării indicilor ...
  • CEBOTARI, Tatiana (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2019)
    Scopul a fost elaborarea produselor de patiserie cu adaos de praf de păducel și stabilirea termenului de consum a produselor. În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetării indicilor organoleptici, fizico-chimici şi ...
  • CERNEI, Natalia (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    В работе разработан план НАССР по производству охлажденных потрошенных тушек кур, а также предложено использование препарата поверхностной обработки тушек в целях увеличения срока их годности фирмы «Prosur». Первая глава ...
  • CIOBANU, Ala (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    În lucrarea dată sunt prezentate 9 capitole : Capitolul 1 : Analiza brevetelor și surselor bibliografice, privind tehnologia fabricării șuncilor din carnea de porcină și bovină . Prezentarea valorii nutritive și compoziția ...
  • BRAȘOVEANU, Olga (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Siguranța alimentară este unul dintre cei mai importnați, care concură la sănătatea populației, la reducerea îmbolnăvirilor, și la îmbunîtîțirea calității vieții din tara noastra.Aceasta este tot mai greu de realizat în ...
  • BOLGARI, Daniela (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Una din problemele majore ale industriei vinicole a Republicii Moldova, căreia actualmente i se acordă o atenţie deosebită, o constituie utilizarea produselor viti-vinicole secundare şi a deşeurilor. În acest sens, ...
  • FILIPPOV, Octavian (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Teza este structurată în 3 compartimente de baza. Fiind expusa pe 74 pagini, include: introducere, compartimente, concluzii, lista bibliografica si anexe. I-ul compartiment reprezintă studiul literaturii despre noțiunea ...
  • CALMÎȘ, Vasile (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2017)
    Această lucrare conține o cercetare științifică în domeniul producerii ecologice a alimentelor de panificație. Scopul ei fiind de a determina nivelul de producere în Republica Moldova a produselor ecologice de panificație ...
  • DOGA (TANASIEVA), Cristina (Universitatea Tehnică a Moldovei, 2018)
    Cercetările aferente tezei au fost desfăşurate cu scopul de a studia stabilitatea vinului materie primă din diferite tipuri de soiuri de poamă: Cabernet Sauvignon, Saperavi, Chardonnay Sauvignon, Feteasca Neagră, Merlot. ...

Search DSpace


Browse

My Account