IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji

Show simple item record

dc.contributor.author BOLOHAN, Livia
dc.contributor.author GORCEAG, Maria
dc.contributor.author DODON, Adelina
dc.contributor.author DICUSAR, Galina
dc.date.accessioned 2020-09-28T09:19:22Z
dc.date.available 2020-09-28T09:19:22Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation BOLOHAN, Livia, GORCEAG, Maria, DODON, Adelina et al. Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației. Vol. I, 7 iunie 2017, Cahul. Cahul: Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul, 2017, pp. 338-342. ISBN 978-9975-88-007-7. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-88-007-7
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/10024
dc.description.abstract În lucrarea dată prezentăm unele aspecte din studierea fructelor GOJI (soiul Goji Chinezesc (Lycium Chinense) şi Goji Tibetan (Lycium Barbarum)) recoltate în Republica Moldova. Obiectivul de bază a fost cercetarea indicilor organoleptici şi a proprietăţilor fizico – chimice a acestor fructe, precum şi variaţia lor în funcţie de aplicarea procesului de uscare. en_US
dc.description.abstract In this paper we present some aspects of studying Goji berries (two types of berries: Chinese Goji (Lycium chinense) and Tibetan Goji (Lycium Barbarum)) harvested in Republic of Moldova. The main objective has been researching the organoleptic indices and physico - chemical properties of these fruits, as well as their variation in dependence of the application of drying process. en
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject goji en_US
dc.subject Lycium Chinense en_US
dc.subject Lycium Barbarum en_US
dc.subject vitamine en_US
dc.subject antioxidanţi en_US
dc.subject substanţe nutritive en_US
dc.subject uscare en_US
dc.title Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account