IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Însuşirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuşi bioactivi

Show simple item record

dc.contributor.author GRUMEZA, Irina
dc.contributor.author BORȘ, Alexandra
dc.date.accessioned 2020-06-02T08:07:16Z
dc.date.available 2020-06-02T08:07:16Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation GRUMEZA, Irina, BORȘ, Alexandra. Însuşirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuşi bioactivi. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor = The Technical Scientific Conference of Undergraduate, Master and PhD Students, Universitatea Tehnică a Moldovei, 1-3 Aprilie, 2020. Chișinău, 2020, vol. 1, pp. 397-400. ISBN 978-9975-45-632-6. en_US
dc.identifier.isbn 978-9975-45-632-6
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/8560
dc.description.abstract În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetărilor privind influența șroturilor din plante oleaginoase și fibre alimentare de grâu asupra tocăturii pentru producerea semifabricatelor tocate din carne de ovină și pasăre pe parcursul păstrării în stare refrigerată la 0…+4 ºC, timp de 3 zile. Sunt determinate însușirile tehnologice a mostrelor experimentale. S-a constatat că adaosul funcţional de şrot și fibre alimentare în tocătura micilor îmbunătăţește însușirile tehnologice şi micșorează rata pierderilor după tratamentul termic a produsului finit. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.publisher Tehnica UTM en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject semifabricate en_US
dc.subject carne en_US
dc.subject carne de ovină en_US
dc.subject carne de pasăre en_US
dc.subject șroturi en_US
dc.subject fibre alimentare en_US
dc.title Însuşirile tehnologice a semifabricatelor din carne tocată cu adaos de compuşi bioactivi en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account