Secţia Tehnologia Produselor Alimentare: Recent submissions

  • CUȘMENCO, Tatiana (Tehnica UTM, 2020)
    Potențialul de colorare a antocianelor din pireul de fructe de aronia, piersici, zmeure, căpșuni și mere a fost studiat în iaurtul din lapte de vacă și de capră. Analizînd rezultatele evaluării culorii iaurtului conform ...
  • COJOCARI, Daniela (Tehnica UTM, 2020)
    Scopul lucrării a constat în determinarea proprietăților inhibitoarea ale extractelor de plante din diferite tipuri de fructe de pădure: măceș, cătină albă, păducel asupra Listeriei monocytogenes. Cercetările au fost ...
  • CRUCIRESCU, Diana (Tehnica UTM, 2020)
    Una dintre principalele probleme de mediu ale societatii de astazi este creșterea continuă a cantității de deșeuri organice. În urma reglării încărcăturii de rod pe pom, cca 20% din roada preconizară nu se valorifică în ...
  • GRUMEZA, Irina; BORȘ, Alexandra (Tehnica UTM, 2020)
    În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetărilor privind influența șroturilor din plante oleaginoase și fibre alimentare de grâu asupra tocăturii pentru producerea semifabricatelor tocate din carne de ovină și pasăre ...

Search DSpace


Browse

My Account