IRTUM – Institutional Repository of the Technical University of Moldova

Valorificarea şrotului de nuci şi obţinerea produselor de cofetărie

Show simple item record

dc.contributor.author GROSU, Carolina
dc.date.accessioned 2020-04-16T10:57:28Z
dc.date.available 2020-04-16T10:57:28Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation GROSU, Carolina. Valorificarea şrotului de nuci şi obţinerea produselor de cofetărie : 235. 01. - Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală (Tehnologia produselor alimentaţiei publice) : tz. doct. în șt. tehnice. Cond. şt. DESEATNICOV Olga. Chişinău, 2016. 173 p. en_US
dc.identifier.uri http://repository.utm.md/handle/5014/8024
dc.description Teza de doctor & Autoreferat en_US
dc.description.abstract Scopul lucrării: studiul calităţii nutriţionale şi senzoriale ale şrotului de nuci Juglans regia L. şi identificarea condiţiilor optimale de prelucrare şi utilizare a lui în alimentaţie. Obiectivele lucrării sânt: evaluarea principalilor parametri fizico-chimici, nutriţionali şi microbiologici ai şrotului de nuci, influenţei tratamentelor tehnologice şi albirii asupra valorii nutritive şi proprietăţilor funcţionale ale şrotului de nuci, valorificarea şrotului de nuci ca materie primă pentru unele produse de cofetărie. Noutatea ştiinţifică constă în analiza minuţioasă şi multiaspectuală a compoziţiei chimice, valorii nutritive şi a modificărilor ce intervin în urma tratamentelor tehnologice a şrotului de nuci. en_US
dc.language.iso ro en_US
dc.rights Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ *
dc.subject şroturi de nuci en_US
dc.subject produse de cofetărie en_US
dc.title Valorificarea şrotului de nuci şi obţinerea produselor de cofetărie en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States

Search DSpace


Browse

My Account